كوچك يا بزرگ كردن بخش :.

12

2

4
1399/1/31 یکشنبه ضدعفونی و گندزدایی دانشگاه پیام نور لیکک پس از اینکه ویروس منحوس کرونا شیوع وسیع و سریعی در کشور ما پیدا کرده و باعث بیماری تعداد زیادی از هموطنانمان شده و در این راه تعداد زیادی از هموطنانمان را نیز از دست داده ایم و خانواده های زیادی متاسفانه داغدار شده اند لذا به خطر جلوگیری از شیوع بی رویه  این ویروس بسیاری از نهادها دست به کار شده و از حداقل کارهایی که در حد توان بود گندزدایی و ضدعفونی کردن محیط ادارات بوده است. در همین راستا دانشگاه پیام نور لیکک نیز دست به کار شده و با همت امور فرهنگی دانشگاه و تعدادی از بسیجیان و ناحیه سپاه شهرستان محیط این دانشگاه را ضد عفونی نمودند . امیدواریم هرچه سریعتر و با رعایت مردم شریف و تمهیدات مدبرانه مسولان ریشه این ویروس منحوس از کشور عزیزمان برچیده شود تا هرروز شاهد مرگ تعدادی از هموطنانمان نباشیم.